Калкулатори


Понуда
Пријави дефект
Вработување

Доколку сакате да Ви подготвиме понуда за управување со Вашата станбена зграда пополнете ја формата и ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.

(Забелешка: * означува задолжително поле)

Адреса

Број на станови

Број на катови
12345678910111213141516

Постоечки лифт
ДаНе

Вкупна површина на станови во м²

Вкупна површина на деловен простор во м²

Месечни трошоци за заедничка струја

Месечни трошоци за одржување хигиена

Месечен трошок за одржување на лифт

Забелешка

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ

Вашето име и презиме

Вашиот е-маил

Контакт телефон

Искористете го формуларот прикажан подолу со цел да пријавите дефект на заеднички дел на станбена зграда. Вашето барање веднаш ќе биде процесирано од нашите одговорни служби и ќе бидете дополнително контактирани доколку има потреба.

Вашето име и презиме*

Вашата адреса*

Стан бр:*

Вашиот Email *

Вашиот Телефон*

Предмет

Вид на проблемот (опишете го проблемот)

Колку пати сте вложиле поплака
прв патповеќе пати

Доколку е повеќе пати дали досега се превземени активности од страна на „Проект 42“?

Доколку сте заинтересирани за работа во „Проект 42“, Ве молиме пополнете ја следната форма:

(Забелешка: * означува задолжително поле)

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Вашето име и презиме*

Датум на раѓање*

Пол*
МашкоЖенско

Степен на образование*:
ОсновноСредноВисоко

КОНТАКТ ПОДАТОЦИ

Вашиот Email*

Улица*

Град/Населба/Село*

Тел. број за контакт*

ПОЗИЦИЈА

Работно место/позиција*

Посакувана плата*

Корисник на социјална помош*
ДаНе

Достапност*
Пола работно времеПолно работно времеПолно или пола работно време

Кога можете да почнете со работа?*

Претходни вработувања*